Lifecoaching - Levenscoach online!

Zoek je direct hulp of een gesprek? Aarzel niet uw Online Lifecoach staat voor je klaar van 7 tot 22 uur, ook in het weekend!

Hulp nodig bij psychische problemen?

Heb je psychische problemen en ben je online direct op zoek naar hulp? Dan zijn wij er voor jou, je hoeft je niet te schamen om er om te vragen, veel mensen lopen er mee rond en vaak veel te lang. Wij bieden anoniem hulp, je betaald alleen voor de chat zolang je deze gebruikt en er zijn verder geen verborgen kosten. Stop je met ons te praten dan stopen vanzelf ook de kosten zo weet je ten alle tijden waar je aan toe bent.

Wat kun je van ons verwachten bij psychische problemen?

Wij bieden een luisterend oor en advies alle dagen van de week!

Van 7 uur in de ochtend tot 22 uur in de avond ook in de weekenden en feestdagen dus je kan vrijwel de hele dag een beroep op ons doen!

Je kunt over alles met ons in vertrouwen praten, aangezien je anoniem chat met ons hoef je nooit bang te zijn dat je problemen op straat komen te liggen.

Blijf er niet mee rondlopen en vraag of vertel wat je kwijt wilt. Indien nodig en door jou gewenst kan je ook een live afspraak maken.

Daarvoor gelden andere tarieven, en gebeurd alleen als jij dat wilt. We gaan dan een wandel sessie met je houden.

We hebben er een hekel aan om op kantoor te zitten, je bent geen patient maar een client en zo willen we je ook benaderen.

Dus welke psychische problemen je ook hebt er is altijd een passende oplossing te vinden en samen met jou gaan we op onderzoek om die ook te vinden, je kunt van ons gebruik maken zolang je dat nodig hebt en wenst.

We hopen je hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en wil je toch nog meer weten? Dan kan je ons dat altijd even vragen!

Laat je niet tegenhouden door schaamte of angst, het is altijd beter om je problemen aan te pakken dan er mee te blijven rondlopen.

Zoals reeds vermeld wij staan graag voor je klaar, maar de keuze is natuurlijk geheel en alleen bij jou!

Wil je nu direct hulp klik dan op de knop anonieme chat en stuur ons direct een berichtje, wij zullen altijd proberen om je binnen een paar minuten te antwoorden en je te helpen en bij te staan. Alleen jij kunt de eerste stap zetten en we raden je aan dat ook te doen bij ons of bij een ander want het is zonde om er mee door te blijven lopen! Ook al zie je dat nu misschien even niet zo, maar het leven heeft zoveel moois te bieden nog en hoe eerder je weer op de goede weg bent des te beter dat is! Zet nu je eerste stap op weg naar een beter en leuker leven!